Fotogalerie

"Wapas avond"

Zaterdag 24 maart aanstaande, organiseert het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum, in samenwerking met Wijnfort Jutphaas een speciale, Wapas-avond

Wat is Wapas?
Wapas is een door ons zelf bedachte tegenhanger van de alom bekende Spaanse tapas, de eetlustopwekkende aperitiefhapjes.

In plaats daarvan nemen wij u, tijdens onze Wapas-avond, mee op een culinaire wereldreis. Deze wereldreis bestaat uit 12 verschillende, kleine gerechten die telkens aan de ronde tafels zullen worden geserveerd.

Tezamen vormen deze kleine gerechten, die zoals altijd, stuk voor stuk vers bereid worden, een maaltijd vullend geheel.

Aanvang/locatie:
De Wapas-avond begint om 18:00 uur in het Wijnfort Jutphaas, dat is gelegen aan Fort Jutphaas 3 in Nieuwegein en zal tot circa 22:00 uur duren. Parkeren is gratis.

Prijs:
De kosten voor deze speciale Wapas-avond bedragen € 29,95 exclusief drankjes. Deze zijn los te bestellen.

Aanmelden:
Aangezien er slechts plaats is voor maximaal 60 personen en wij geen mensen teleur willen stellen, is aanmelden is verplicht.

Aanmelden kan via internet. Klik hier om uw kaarten te bestellen. Indien u dieetwensen heeft kunt u dit aangeven via fort@rietveldwines.com.

Met een welgemeende culinaire groet,
                                                                    Ischa & Cees

Elke maand zal er door het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum/Wijnfort Jutphaas een nieuw evenement worden georganiseerd met wisselende thema’s.

Reacties gastenboek

Sluiten