Fotogalerie

"Italiaanse avond"

Zaterdag 21 oktober 2017, organiseerde het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum,in samenwerking met Wijnfort Jutphaas weer een speciale, Italiaanse avond

In de sfeer van de herfst konden de gasten aan lange tafels genieten van een traditioneel Italiaans diner, eventueel begeleid door bijpassende wijnen.

Er werd om 17:00 uur gestart. Chefkok Cees van Suylekom bereide voor zijn gasten het onderstaand menu waarin de smaken van de herfst gevangen waren:

Traditionele Minestronesoep

Ravioli van gekonfijte eend met pompoenmouse in een jus van eend en paddestoelen

Risotto ai frutti di Mare met vongole, tonijn, zalm, krab en garnalen

Cervo Selvatico wildstoof van hert geserveerd met kastanjepuree en seizoensgroentes

Palet van Italiaanse ijssoorten

De kosten voor dit menu bedroegen € 45,- exclusief de drankjes/wijn arrangement. 

De avond werd rond 22:30 uur afgesloten.

Reacties gastenboek

Sluiten