Zaterdag 21 oktober 2017, organiseerde het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum,in samenwerking met Wijnfort Jutphaas weer een speciale, Italiaanse avond.
In de sfeer van de herfst konden de gasten aan lange tafels genieten van een traditioneel Italiaans diner, eventueel begeleid door bijpassende wijnen.
Er werd om 17:00 uur gestart. Chefkok Cees van Suylekom bereide voor zijn gasten het onderstaand menu waarin de smaken van de herfst gevangen waren:
Traditionele Minestronesoep
Ravioli van gekonfijte eend met pompoenmouse in een jus van eend en paddestoelen
Risotto ai frutti di Mare met vongole, tonijn, zalm, krab en garnalen
Cervo Selvatico wildstoof van hert geserveerd met kastanjepuree en seizoensgroentes
Palet van Italiaanse ijssoorten
De kosten voor dit menu bedroegen € 45,- exclusief de drankjes/wijn arrangement.
De avond werd rond 22:30 uur afgesloten.
Lieve Cees,
Wat een super heerlijk eten! volop lof voor jou en je team!!
Graag komen we nog eens terug! Knuffel terug ;)
Wij hebben met partners op 29 oktober een kookworkshop gehad met een tintje aan de nagedachtenis van Marco.
Iedereen heeft enorm genoten van de ambiance, het lekkere eten en natuurlijk van jou geweldige gastheerschap. Ook het team was geweldig ,we komen allemaal graag nog eens.
Boudewijn Brandon
CvB Maartensdijk
Bekijk alle reacties uit het gastenboek
Plaats zelf een reactie in ons gastenboek